15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Prikupljeno 14 hiljada KM preko humanitarnog broja za Petra Pantića

Za pomoć dječaku Petru Pantiću iz Pilice, koji je operisan u Francuskoj, pokrenut je humantarni broj kod kompanije M:tel kojim su se prikupljala finansijska sredstva za operaciju

Dječak Petar Pantić iz Pilice u bolnici na liječenjuZa pomoć dječaku Petru Pantiću iz Pilice, koji je operisan u Francuskoj, pokrenut je humantarni broj kod kompanije M:tel kojim su se prikupljala finansijska sredstva za operaciju. Nosilac ove aktivnosti bilo je Zvorničko urbano udruženje mladih – ZUUM, uz pomoć organizacija Omladinski savjet i Svetosavska omladinska zajednica.

Zvorničko urbano udruženje mladih (ZUUM) je u toku marta pokrenulo humanitarni broj za liječenje Petra Pantića iz Pilice.

Uplaćena pomoć za Petra Pantića prikupljena putem humanitarnog brojaAkcija je trajala od 1. do 31. marta 2014. godine i pozivom na humanitarni broj darovale su se dvije konvertibilne marke za liječenje Petra Pantića.

U ovoj akciji je sakupljeno 14.355 KM. Mladi iz Zuum-a bi htjeli da se zahvale svim ljudima koji su podržali ovu akciju i pomogli u sakupljanju sredstava za Petra Pantića, saopštili su iz ovog zvorničkog omladinskog udruženja, navodeći da će sredstva na račun Petrovoj porodici biti uplaćena danas.

Večeras će u sportskoj dvorani u Zvorniku (RSC Zvornik) biti održan veliki humanitarni koncert na koji dolazi veliki broj zvijezda sa estrade, koji će na koncertu skupljati pomoć za malog Petra i za Dejana Marića kojem je takođe neophodna pomoć za operaciju

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se