5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Pozdrav iz Zvornika: Novi izgled zvorničkih razglednica

Turistička organizacija Zvornika povodom Dana opštine, 21. maja izdala je novi set razglednica opštine Zvornik

Nove razglednice ZvornikaZVORNIK – Turistička organizacija opštine Zvornik (TOOZ) izdala je povodom Dana opštine Zvornik, 21. Maja, novi set od 200 komada razglednica sa preko 40 motiva iz zvorničke opštine, rekla nam je predstavnica TOOZ-a Ljiljana Toholj.

Toholj kaže da su razglednice u novom formatu i da su kolažnog tipa ili sa samo jednom fotografijom.

– Sve nose obilježje i specifičnosti naše opštine, bilo da se radi o određenim kulturno-istorijskim vrijednostima, prirodnim ljepotama, panoramskim pogledima, različitim vidikovcima… Na ovaj način želimo da damo doprinos proslavi Dana opštine, ali i da promovišemo naš grad – istakla je Toholjeva.

Ona je napomenula da su fotografije koje se nalaze na razglednicama vlasništvo TOOZ-a, kao i Miodraga Ćirića, prijatelja ove organizacije, i Biljane Grbić iz „Eurografike“ kojima se zahvalila na saradnji.

– Ovo je prilika da pozovemo sve one koji su se do sada interesovali za nove razglednice, da dođu i izaberu neku iz bogate ponude. Nadamo se da će ovaj vid komunikacije ponovo zaživjeti, da ćemo rodbinu i prijatelje koji su daleko pozdravljati putem razglednica i da ćemo na taj način širiti lijepu sliku o Zvorniku – istakla je Toholjeva.

Izrada razglednica finansirana je sredstvima TOOZ-a i one se mogu kupiti isključivo u Suvenirnici TOOZ-a.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se