LIFESTYLE

Najgore vrste poljubaca

Poljubac između muškarca i žene može otkriti puno o njihovom odnosu i osjećajima.

Poljubac strast intimnost ljubavI dok onaj sočni (francuski) opisuje strast i žudnju, nježni i dugi (usne na usne) snažnu ljubav, postoje i takozvani „hladni“ poljupci, koje bi svi parovi trebali izbjegavati, piše Kolektiv.

Rutinski poljubac

Poljubac s vrata, odnosno onaj koji pri ulasku u stan ili na dogovorenom susretu već refleksno i bez osjećaja uputite partneru zapravo se uopšte ne računa. Takav poljubac opisuje naviku i ima jednaki učinak kao i obični pozdrav „ćao“.

Sljedećeg puta kada se nađete s partnerom sjetite se ovih riječi i pokušajte se barem na sekundu ili dvije zadržati na partnerovim usnama i odmah ćete osjetiti jedan mali, ali slatki osjećaj ugode na kojem će vam i partner biti zahvalan.

Namješteni poljubac

Trenutak kada vam se partner približava da vam pokloni poljubac, a vi refleksno namještate obraz opisuje ovu vrstu poljupca u kojem baš i nema osobitih osjećaja. Iako poljubac u lice, nos ili čelo može biti vrlo simpatičan i strastven te opisuje povjerenje i naklonost, spomenuta reakcija daleko je od toga, jer govori „nisam raspoložen/a“.

Sljedeći put kada se nađete u spomenutoj situaciji okrenite glavu prema partneru i iznenadite ga simpatičnim, spontanim poljupcem u usne, koji će vas oboje u trenu oraspoložiti.

Vazdušni poljubac

Trenutak kada napuštate prostoriju i na rastanku s metar ili dva udaljenosti skupite usne i pošaljete brzinski zvučni poljubac. Riječ je o najhladnijem mogućem poljupcu, koji nikako ne bi trebao biti upućen partneru. Osim što nema nikakvog fizičkog kontakta ovakav „izliv nježnosti“ opisuje refleksnu, brzinsku reakciju „pa-pa!“

Sljedeći put kada se uhvatite u spomenutoj situaciji vratite se na sekundu do partnera i poljubite ga od srca. Osim što će ostati iznenađen vaš partner će itekako osjetiti vaše emocije.

Jedan od najljepših filmskih poljubaca – Scena iz filma doručak kod Tifanija

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=2i6NvRHPRlg]

(Kolektiv)

Tagovi
Pogledajte još
Close
Back to top button
Close
Close