15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Kako su mladi iz Gradiške ‘zezali’ načelnika na Prvi april

Na Svjetski dan šale Mladi socijaldemokrati Gradiška su realizovali akciju kojom su podsjetili lokalnu vlast na njihova neispunjena obećanja.

MSD Gradiška videoAktivisti MSD-a su vozili bicikle po izmišljenoj stazi čiju izgradnju je obećao načelnik opštine Gradiška, takođe su vježbali na nevidljivoj teretani na otvorenom, koja je još jedno od praznih obećanja, kao i veliki broj radnih mjesta.

Kako su rekli, veliki problem za ovu opštinu je to što je sadašnja vlast puno obećavala, a skoro ništa nije ispunila.

-Svjesni smo teške situacije ali želimo na ovakav način da pokušamo da pokrenemo vlast da počne da radi ono što se od nje očekuje – rekao je Vicanović.

Predsjednik MSD Gradiška Denis Šulić je izjavio da će MSD uvijek ukazivati na probleme sa kojima se mladi susreću i najavio da će ovaj odbor u narednom periodu da se bavi rješavanjima problema sportskih terena u ruralnim djelovima Gradiške i da će raznim volonterskim akcijama pomoći svim članovima lokalne zajednice prije svega socijalno ugroženim i starim osobama.

-Odlučili smo da danas na šaljiv način, pošaljemo ozbiljnu poruku načelniku i rukovodstvu opštine Gradiška da u narednom periodu moraju realizovati projekte koji su od koristi za građane – istakao je Šulić.

Video prilog sa današnje akcije koji je snimila kablovska televizija „Ifo +“ možete pogledati ovdje.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se