2 C
Zvornik
19. април 2024.

Grupa “Lešinara” istukla momka i djevojku kamenjem i šipkama

U nedjelju naveče grupa od pet navijača Borca napala je u Banjaluci djevojku i mladića, te ih tukla kamenjem i šipkama!

Policija RSRedakciji eTrafike javila se I. M. (25) i ispričala kako su nju i njenog momka M. B. (21) napala grupa mladića.

“To se desilo u nedjelju naveče, pola sata nakon ponoći, kod kafića Moskva. On je nosio duks Crvene Zvezde, što je njih iziritiralo, pa su nas napali kamenjem i šipkama”, ispričala nam je ona, te dodala kako je zadobila lakše tjelesne povrede, uglavnom masnice.

Njen momak M. B.potvrdio je priču.

“Djevojka i ja smo krenuli do dragstora i naišla je grupa klinaca. Ja sam na sebi imao neki Zvezdin duks i oni su tražili da ga skinem, jer je ‘ovo grad Borca’. Bili su pijani i vraćali se sa neke utakmice, tako da im se ništa nije moglo objasniti. Nisam htio da se skinem i nakon rasprave napali su nas kamenjem, štapovima i ostalim što im je došlo pod ruku”, govori on.

Navode kako je napadača bilo pet, te da je policija privela dvojicu.

“Dvojicu su odmah priveli, a onda su oni dali imena ostale trojice”, priča nam ovaj mladić koji ima povrede glave i nogu.

“Udarili su me kamenom u glavu tri ili četiri puta. Tukli su me šipkama i granjem dok sam ležao na zemlji. I djevojka je zadobila lakše povrede, uglavnom masnice kako su je gurali.”

U Centru javne bezbjednosti Banjaluka su potvrdili ove navode:

“Dana 07.04.2014. godine oko 00,30 časova Policijskoj stanici Banjaluka-Centar prijavljeno je da je u ulici Skendera Kulenovića došlo do narušavanja javnog reda i mira. Izlaskom na lice mjesta policijski službenici su utvrdili da je došlo do narušavanja javnog reda i mira na taj način je pet nepoznatih lica vrijeđalo M. B. iz Banjaluke, a potom i fizički napalo udarajući ga drvenim motkama, kamenjem, rukama i nogama, nakon čega su se udaljili u nepoznatom pravcu. Zbog zadobijenih tjelesnih povreda M.B. je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne pomoći”, kažu U CJB Banjaluka, te dodaju da su policijski službenici u neposrednoj blizini mjesta događaja pronašli dva napadača koja su priveli.

Jedan mladić je priveden zbog utvrđivanja identiteta, a drugi jer se oglušio o naređenje policijskog službenika i počeo da bježi.

“U prostorijama Policijske stanice Banjaluka-Centar utvrđeno je da se radi o M.S. i jednom maloljetnom licu. Daljim radom po prijavi utvrđeno je da su u narušavanju javnog reda i mira pored navedenih lica učestvovali i O.G., M.V. i M.S.. Policijska stanica Banjaluka-Centar je Osnovnom sudu u Banjaluci podnijela zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv: M.S. zbog počinjenih prekršaja vrijeđanje, tuča i fizički napad i ometanje državnih organa u vršenju javne funkcije, protiv O.G, M.V., M.S. i maloljetnog lica zbog počinjenih prekršaja vrijeđanje i tuča i fizički napad i protiv roditelja maloljetnog lica zbog počinjenog prekršaja propuštanje obaveze staranja o maloljetniku.”

(Etrafika.net)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se