3.1 C
Zvornik
18. април 2024.

6 zlatnih medalja za Zvorničane u Sarajevu

U subotu je u Vogošći održan međunarodni džudo turnir i memorijalni džudo turnir Vinko Samarlić.

6 zlatnih medalja za Zvorničane u Sarajevu (1)

SARAJEVO – U subotu 26.04.2014. u Vogošći je održan međunarodni džudo turnir i memorijalni džudo turnir Vinko Samarlić.

Na turniru je učestvovalo preko 30 klubova sa 400 takmičara iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske i BiH.

U ukupnom plasmanu džudo klub Srpski Soko zajedničkom timu sa džudo klubom Randori iz Istočnog Sarajeva osvojio je prvo mjesto.

Drugo mjesto osvojili su džudisti iz Nikšića, a treće mjesto Borsa iz Mostara.

Po dvije zlatne medalje u konkurenciji kadeta i juniora osvojila je Teodora Božović -63kg koja je i proglašena najboljom juniorkom turnira i Vedrana Ikić -57kg.

Takođe u konkurenciji kadeta zlatnu medalju osvojio je Đorđe Popić -81kg, a srebrene medalje osvojili su Vasilije Vujičić +90kg i Milan Bjelica -90kg, a u konkurenciji kadeta Bjelica je osvojio bronzanu medalju.

Filip Pajić je osvojio je srebrenu medalju +100kg. U konkurenciji pionira zlatnu medalju osvojili su Vukašin Mišić -38kg, srebrenu medalju su osvojili su Miloš Pepić -27kg, Ilija Jović -55kg, dok je Borisav Mirković osvojio bronzanu medalju.

Treneri, Suzana Tripković, Dane Pepić i Dragan Božović su zadovoljni ostvarenim rezultatima i nadaju se da će gore navedeni takmičari ostavariti još bolje rezultate na Prvenstvu BiH za juniore i starije pionire koje će se održati sledeće subote u Mostaru u organizaciji džudo saveza Herceg-Bosne i BiH.​

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se