4.4 C
Zvornik
16. април 2024.

Milići: Priveden odbornik zbog majice sa uvredljivim sadržajem

MILIĆI – Milićanin čiji su inicijali LJ.P. priveden je jutros u Policijsku stanicu Milići nakon prijave da se u zgradi opštine pojavio u majici sa uvredljivim sadržajem, saopšteno je iz Policijske uprave /PU/ Zvornik.

„Po prijavi su postupili pripadnici Policijske stanice Milići koji su ovo lice priveli u službene prostorije s ciljem utvrđivanja činjenica i dokumentovanja događaja“, rekao je portparol PU Zvornik Miljan Bobar.

Predsjednik Skupštine opštine /SO/ Milići Branislav Novaković rekao je Srni da je privedeno lice odbornik u Skupštini opštine koji je neprimjereno obučen došao na sjednicu lokalnog parlamenta.

„Zamolio sam odbornika da se ponaša onako kako treba u instituciji. Nisam mogao da dozvolim da se oni koji su izabrani od građana u Skupštini ponašaju kako hoće. NJemu neka bude na čast, a građanima sugerišem da povedu računa koga biraju na lokalnim izborima koji će biti održani u oktobru naredne godine“, rekao je Novaković.

Načelnik opštine Milići Momir Lazarević izjavio je Srni da je priveden odbornik LJubiša Pantić, te da je razlog privođenja neprimjeren natpis na majici kojim je vrijeđao milićkog privrednika Rajka Dukića.

On je dodao da je ovakva provokacija bila očekivana, jer je i prije nekoliko dana imao majicu sa istim sadržajem koja mu je oduzeta u Policijskoj stanici.

„Ušao je zakopčan u jakni tako da policajci nisu vidjeli majicu. Ušao je u skupštinsku salu i onda ju je pokazao“, rekao je Lazarević.

Nakon incidenta, otkazana je 20. redovna sjednica SO Milići.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se