18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Izmjena u programu „Zvorničkog ljeta 2019“

ZVORNIK – Od 2. do 8. avgusta biće održano 19. „Zvorničko ljeto“. Na tradicionalnoj manifestaciji u okviru večernjeg programa biće sedam koncerata, a sugrađani i posjetioci moći će da uživaju i u brojnim dnevnim događajima.

Predsjednik Organizacionog odbora manifestacije Bojan Ivanović saopštio je na današnjoj konferenciji da je došlo do jedne izmjene u ranije najavljenom programu.

– Prve večeri „Zvorničkog ljeta“ nastupiće Alen Islamović i Bend umjesto rok grupe „Riblja čorba“. Do izmjene je došlo zbog naknadnih i neodložnih privatnih obaveza ove rok grupe, zbog čega su oni morali otkazati učešće, uz molbu da nastupe nekog drugog datuma. Svi ostali programski sadržaji ostaju isti – saopštio je Ivanović.

Na konferenciji se obratio i Veljo Tijanić, član Organizacionog odbora, koji je govorio o Omladinskom kampu i turnirima u „Basketu 3 na 3“.

– Ovo je četvrta „Kampomanija“ koja se održava u Zvorniku. Kamp će biti organizovan na gradskoj plaži i očekujemo učešće preko 150 mladih iz cijele Republike Srpske. Od 5. do 7. avgusta biće održani turniri u basketu, prvi dan je rezervisan za juniorske selekcije, 6. avgust je profesionalni turnir za koji je do sada prijavljeno 14 ekipa iz cijelog regiona i 7. avgusta će biti turnir za ekipe iz našeg grada. Za najbolje su predviđene i novčane nagrade – rekao je Tijanić.

Ivanović je još jednom pozvao sugrađane i goste iz drugih gradova da u periodu od 2. do 8. avgusta dođu u Zvornik i proprate „Zvorničko ljeto“. Ovom prilikom je ponovio zahvalnost svim sponzorima koji su se odazvali u velikom broju i značajno pomogli da program ovogodišnje manifestacije bude sadržajan i kvalitetan.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se