18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Od sada usluge plastične i rekonstruktivne hirurgije i u zvorničkoj bolnici

ZVORNIK – Svim pacijentima JZU Bolnica Zvornik od skora omogućeno je pružanje usluga plastične i rekonstruktivne hirurgije.

Usluge plastične i rekonstruktivne hirurgije u zvorničkoj bolnici pružaće dr Miloš Kovačević specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije stalno zaposlen na Hirurškom odjeljenju JZU Bolnica Zvornik.

Pregledi se mogu zakazati svakim radnim danom u periodu od 7:00h do 14:30h u prostorijama Hirurške ambulante kao i na broj telefona 056/211-112.

Plastična hirurgija je vrsta medicinske specijalnosti koja se bavi korekcijom ili povraćajem forme i funkcije nekog dijela tijela. Plastična hirurgija obuhvata rekonstruktivnu hirurgiju, kraniofacijalnu hirurgiju, hirurgiju šake, mikrohirurgiju, hirurgiju urođenih anomalija, kao i lečenje opekotina i tumora kože.

Cilj plastične i rekonstruktivne hirurgije je približavanje izmenjenog i oštećenog dela tela što prirodnijem izgledu, tj. poboljšanje funkcionalnih i estetskih nedostataka nastalih opekotinama, povredama ili hirurškim intervencijama, saopštavaju iz JZU Bolnica Zvornik.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se