5.9 C
Zvornik
19. март 2024.

Novi restoran hotela Central za gurmane i uživanje u prijatnoj atmosferi

U centru Zvornika, u Karađorđevoj ulici, na dobro poznatoj adresi hotela Central otvoren je novi restoran, smješten na drugom spratu hotela.

U intimnom ambijentu restorana hotela Central, jedan sprat iznad ulice, osjećaćete se kao u da niste u centru grada, daleko od buke i gužve. Dok će vam pogled odozgo na jednu od najprometnijih ulica Zvornika reći da ste u samom centru grada.

Rustični ambijent, ljubazno osoblje i sama pozicija restorana pružiće vam sav ugođaj koji se očekuje od vruhnskog ugostiteljskog objekta.

Restoran nudi međunarodnu i domaću kuhinju sa velikim izborom jela i bogatim menijem prigodnim za sve prilike. Romantične večere uz kamin probudiće u svakom prijatna i vesela osjećanja.

Hotel Central raspolaže sa 27 soba, od kojih su 11 jednokrevetnih, 11 dvokrevetnih, 4 sa francuskim ležajem i hidromasažnom kadom, kao i 1 apartman sa hidromasažnom kadom. Od toga 8 soba ima balkone sa pogledom na Djurdjev grad. Hotel je opremljen liftom, te je prilagodjen osobama sa poteškoćama u kretanju. Sve  sobe su opremljene sa LCD TV-om, telefonom, mini barom te bežičnim pristupom internetu.

Hotel Central nudi i organizovanje seminara i sličnih događaja, a na Vašoj usluzi je i osvjetljen parking sa video nadzorom.

♦Hotel Central
♦Karađorđeva 9, Zvornik
♦056 490 130
♦trgospedzv@gmail.com
FB
Web

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se