12.4 C
Zvornik
16. април 2024.

“NADAL JE MISTERIJA, A NOVAK FAVORIT” Poznati Italijan zna najveću želju Đokovića

Australijan open se nalazi na početku, a utisak je da najbolji teniseri nisu pokazali ni djelić igara koje ih odlikuju u mečevima za titulu.

U kolumni za “Gazeto delo sport” nekadašnji teniser Paolo Bertolući je sumirao prve utiske o partijama koje ljubitelji tenisa gledaju u Melburnu.

– Ako uporedimo sa prošlom godinom kvalitet je nesumnjivo veći zbog velikih povrataka igrača, koji u nekim slučajevima nisu bili potpuni, iskusnih tenisera kao što su Vavrinka i Nišikori.

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=116&loc=https%3A%2F%2Fsrpskainfo.com%2Fnadal je misterija a novak favorit poznati italijan zna najvecu zelju djokovica%2F&referer=https%3A%2F%2FsrpskainfoTakođe, sljedeća generacija tenisa je postala takmičarski značajna, što čini temu još zanimljivijom – započeo je kolumnu za “Gazeto delo sport” Bertolući.

Kao glavnu želju Novaka vidi tendenciju da prevaziđe 20 grend slem titula koliko je osvojio Rodžer Federer.

– U svako slučaju, morate da uzmete Đokovića kao favorita za finale kada znate kako igra u drugoj polovini 2018. godine. Šest sjajnih mjeseci, u kojima se Srbin vratio trijumfima na najvećoj sceni pokazuju želju da sruši Federerov rekord po broju grend slem titula. Ali iako je Švajcarac 12 mjeseci stariji u odnosu na prošli turnir u Melburnu i dalje je jedan od glavnih favorita za titulu.

Tu je i misteriozni Nadal koji se sakrio iza nekih fizičkih problema i nepoznato je u kakvom je stanju njegovo tijelo. Ako Zverev uspije da se izbori sa problemima igranja u pet setova, može da igra dugo na Rod Lejver Areni – završio je Bertolući.

Podsjećanja radi, Đokoviću će sljedeća prepreka na Australijan openu biti Žo-Vilfred Conga, a taj meč je na programu u četvrtak ne prije 11 časova, piše Blic.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se