18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Učenik četvrtog razreda iz Zvornika vicešampion Srbije u MMA

ZVORNIK/VRBAS – Na danas održanom Državnom MMA prvenstvu Srbije u Vrbasu za mlađe uzrasne kategorije, učenik četvrtog razreda TŠC Zvornik Karakaj, Slađan Paunić Paun, osvojio je srebrenu medalju u juniorskoj kategoriji do 84 kg.

Srećnim žrijebom našao se direktno u polufinalu u kojem je, u svojoj prvoj MMA borbi u životu, savladao iskusnijeg protivnika tehničkim nokautom (TKO) čime je zaslužio ovacije publike i ulazak u finale. U finale je ušao sa povredom ali je uprkos tome pokazao srčanost i hrabrost i bio dostojan protivnik u meču koji je izgubio gušenjem u poslednjoj rundi (RNC).

– Ovo je bila moja želja i moj cilj. Trenirao sam induvidualno, jedan relativno kratak period sa Dobricom Kucalovićem, koji je i sam bio vicešampion Srbije u seniorskoj konkurenciji. Pomagali su i drugari iz novoosnovanog zvorničkog MMA tima i nadam se da će ovo biti bar mali podstrek razvoju MMA sporta u Zvorniku. Hvala svima koji su me podržali i vjerovali u mene, hvala i onima koji nisu i to znači, rekao je Paunic eksluzivno za nas portal.

Srđan Paunić se takmičio pod zastavom Unity fight tima.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se