15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Ultradesničar Keleminac ponovo spalio primjerak „Novosti“

ZAGREB – Predsjednik ultradesničarske Autohtone hrvatske stranke prava Dražen Keleminec ponovo je spalio primjerak „Novosti“, lista koji izdaje Srpsko narodno vijeće /SNV/ u Hrvatskoj, tokom konferencije za novinare kod sjedišta SNV-a u Zagrebu. 

Keleminec je na jučerašnjoj konferenciji iznio i niz uvreda na račun predsjednika SNV-a Milorada Pupovca.

„/Novosti/ dio prostora posvećuju veličanju Milorada Pupovca, SNV-a i Samostalne demokratske srpske stranke /SDSS/. Drugi dio je namijenjen za napade na sve unutar srpske zajednice koji drugačije misle, a treći su dio sadržaji koji nemaju puno veze sa srpskim nacionalnim manjinama, već su nastojanja Pupovca i nekoliko novinara oko njega da vode privatne ratove i predstavljaju svoja ideološka uvjerenja“, naveo je Keleminec.

„Jutarnji list“ prenio je da je Keleminec nakon toga priveden u policiju, a policija je tokom skupa uhapsila i foto-reportera zbog vrijeđanja policajaca.

Milorad Pupovac nedavno je napadnut na pijaci Dolac u centru Zagreba. Na njega je bačena hrana dok je, poslije saborske sjednice, sa predsjednikom Kluba poslanika SDSS-a u Saboru Borisom Miloševićem, prolazio pored restorana „Amfora“ na ovoj pijaci.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se