18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Tom Kruz ne želi da viđa kćerku zbog vjere?

Tom Kruz odlučio je da ne želi viđati svoju kćerku Suri zbog činjenice da nije scijentolog, prenosi „Evoke“.

Glumac serije filmova „Nemoguća misija“ istaknuti je član Scijentološke crkve i u tolikoj mjeri ozbiljno shvata svoju religiju da je definitivno odlučio ne viđati svoju dvanaestogodišnju kćerku Suri.

Keti Kolms i Tom Kruz razveli su se 2012. godine nakon šest godina braka, a imaju kćerku Suri koju poznati holivudski glumac dugo nije vidio.

Anonimni izvor je za „US Weekly“ izjavio kako je Kruzu dozvoljeno da deset dana u mjesecu viđa kćerku, ali on ne iskorištava tu mogućnost iz razloga, kako se navodi, što njegova kćerka nije scijentolog.

Mimi Rodžers, prva supruga Toma Kruza, izjavila je da je scijentologija dosta uticala na narušavanje sklada u njihovom zajedničkom životu i da je takođe prouzrokovala neslaganje Kruza s njegovom najmlađom kćerkom.

Tom je usvojio Konora i Izabelu Džejn dok je još bio u braku s Nikol Kidman, koje je nastavio da odgaja u skladu sa scijentološkim principima.

Inače, scijentologija je skup vjerovanja i teoloških učenja koja se temelje na djelima američkog autora Rona Habarda, a mnogi ovu religijsku zajednicu smatraju sektom.

(Klix.ba)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se