-1.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Todorović: Bolnica „Srbija“ u službi naroda, a na ponos Srpske

ISTOČNO SARAJEVO – Direktor Bolnice „Srbija“ u Istočnom Sarajevu Goran Todorović istakao je da je danas svečan dan u kojem građani Sarajevsko-romanijske regije, poslije dugog čekanja, dobijaju novu bolnicu koja će zamijeniti stare objekte. 

„Otvaranjem vrata nove bolnice otvorili smo vrata budućnosti“, naglasio je Todorović i izrazio zahvalnost predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije.

On je u svoje, u ime svih zaposlenih u ovoj zdravstvenoj ustanovi i građana Istočnog Sarajeva zahvalio zvaničnicima Republike Srpske što su omogućili izgradnju nove bolnice.

„Dugo smo se mučili u teškim uslovima i sretni smo što je ovdje izgrađena nova bolnica. Zahvaljujući Vladi Republike Srpske, angažmanu predsjednika Srpske Milorada Dodika i lokalnom rukovodstvu, iznikla je jedna moderna zdravstvena ustanova“, istakao je Todorović.

On je napomenuo da je ova zdravstvena ustanova izgrađena domaćim snagama, a po najmodernijim evropskim stadnardima, te da je objekat izgrađen prije roka.

„Pacijenti će boraviti u dvokrevetnim i trokrevetnim apartmanima urađenim po najvećim medicinskim standardima. Otvaranjem vrata ove bolnice otvorili smo vrata za budućnost i ovo je garant za čvrst opstanak na istočnoj granici Republike Srpske. Objekat je u službi našeg naroda, a na ponos Republike Srpske“, poručio je Todorović.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se