20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Svi gledaju njene snimke na kojima lovi velike ribe, a najviše voli da se slika u kupaćem (foto/video)

Australijska manekenka koja je napustila manekensku karijeru da bi se bavila ribolovom stekla je hiljade pratilaca na društvenim mrežama, ali njene ribolovačke vještine nisu jedino što privlači njene obožavaoce.

Na svom nalogu „Hooked on Brook“ (Navučeni na Bruk) bivša pobjednica izbora za najseksepilniju Australijanku „Penthouse Pet of the Year“ Bruk Freklington iz Kvinslenda objavljuje svoje fotografije i snimke, često u kupaćem kostimu, u akciji i s ribama koje je upecala.

seksi ribolovac 2

– Ja sam Australijanka koja voli da istražuje prirodna prostranstva. Pratite me na mojim pustolovinama i postaćete „Navučeni na Bruk“ – piše na njenom Fejsbuk profilu.

Bruk je stekla više od 10.000 pratilaca na Fejsbuku i više od 25.000 obožavalaca na Instagramu. Video koji je objavila na Jutjubu imao je više od 750.000 pregleda.

seksi ribolovac 3

Ova djevojka, međutim, nije samo zgodna, već je osvojila i treće mjesto na takmičenju u ribolovu „Flathead Classic“, koje se održava u Gold Koustu, u Kvinslendu.

Bruk piše za specijalizovani časopis „Australian Boating“, a najavila je i da bi jednog dana voljela da vodi svoj šou-program.

seksi ribolovac 4

Ribolov je otkrila nakon što je napustila prethodni hobi dreg rejsing (trka ubrzanja).

(Blic)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se