5.9 C
Zvornik
19. април 2024.

Mijatović: SP će po prvi put imati dva poslanika sa birčanske regije

VLASENICA – „Po prvi put od osnivanja stranke Socijalistička partija imaće dva poslanika sa područja birčanske regije. Jednog u Narodnoj skupštini RS a drugog u Parlamentarnoj skupštini BiH“, rekao je nosilac liste SP za Narodnu skupštinu RS u izbornoj jedinici 7 dr Vladimir Mijatović nakon sastanka u Vlasenici sa stranačkim aktivistima i poslaničkim kandidatima s ove regije.

sastanak Vlasenica1

Pored Mijatovića sastanku je prisustvovao i nosilac liste za Parlamentarnu skupštinu BiH u izbornoj jedinici 3 Jakov Galić koji je takođe naglasio da je izuzetno zadovoljan tokom kampanje.

„Posjetio sam skoro sve odbore SP od Banja Luke do Trebinja i uvjerio se da birači vrlo pozitivno reaguju na naš program, tako da sa velikim optimizmom očekujem predstojeće izbore“, zaključio je Galić.

sastanak Vlasenica2

I kandidati SP za narodne poslanike Aleksandar Erkić , Željko Vuković i Zorana Jevtić, koji su među najmlađim na listama, sigurni su da će Socijalistička partija dobiti veliko povjerenje građana, a posebno mladih, jer je samo tokom proteklih sedam dana veliki broj njih potpisao pristupnice i aktivno se uključio u rad na terenu što je još jedan pokazatelj da socijalisti mogu računati odličan izborni rezultat.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se