15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

SNSD: Poziv građanima da dostojanstveno obilježe završetak predizborne kampanje

BANJALUKA – Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ pozvao je građane Republike Srpske koji su mogućnosti da zajedno sa njima večeras na Trgu Republike u Banjaluci na dostojanstven, pristojan i kulturan način obilježe završetak predizborne kampanje i nastavak svih dobrih projekata koje je aktuelna vlast, na čelu sa SNSD-om, započela u protekle četiri godine. 

„Čestitamo svim građanima Republike Srpske na još jednoj završenoj i mirnoj predizbornoj kampanji i uvjereni smo da ni danas neće biti nikakvih incidenata, te da će Republika Srpska ostati mirna i da će pokazati svoj demokratski kapacitet“, saopšteno je iz SNSD-a.

U saopštenju se naglašava da SNSD u ovoj kampanji nije izgovorio nijednu tešku riječ, nije povukao nijedan ružan potez, niti je koristio negativnu retoriku, za razliku od njihovih političkih oponenata koji su, kako se navodi, nažalost, sve vrijeme pokušavali da Republiku Srpsku predstave lošom, te da prepadnu i zastraše njen narod.

„Poručujemo svim građanima Republike Srpske da nema čega da se plaše, jer je Republika Srpska bezbjedno mjesto u kojem može normalno da se živi i u kojem će se normalno živjeti i u narednom periodu“, ističe se u saopštenju.

Iz SNSD-a navode da je to stranka mira, nenasilja, demokratije, poštovanja institucija i stranka koja sigurno nikada i nikome nije nanijela bilo kakvo zlo i bilo kakvu štetu, naprotiv – uvijek je radila na poboljšanju kvaliteta života svih građana Republike Srpske.

Na platou ispred RTV doma, na Trgu Republike Srpske u Banjaluci večeras u 19.00 časova biće održana završna predizborna tribina SNSD-a.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se