20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Sin im isjeckao cijelu ušteđevinu (video)

Bračni par iz američke savezne države Jute riješio je misteriju nestale ušeteđevine kada su otkrili gomilu zelenih papirnih froncli, provučenih kroz mašinu za seckanje papira. Za gubitak oko 1.000 dolara okrivili su malenog sina Lea (2), koji voli da kopira sve što odrasli rade.

Ben i Džeki Belnap, koji su ovim novcem planirali da vrate dug od kupovine sezonske karte za američki fudbal preturali su po kući tražeći nestalu kovertu, dok u jednom trenutku Džeki nije prevrnula kantu za smeće iz koje su krenuli da ispadaju “konfeti”.

– Zaćutali smo i nismo znali šta da radimo. Onda sam rekla Benu da će ovo jednog dana biti sjajna priča – rekla je Džeki lokalnom mediju.

Ipak, nije sve izgubljeno. Par može da pošalje ostatke novca američkom Ministarstvu finansija koje ima posebno odeljenje za uništene novčanice, ali bi to moglo da potraje.

– Zvao sam ih sledećeg jutra i čovjek mi je rekao da sve spakujem u male kesice i pošaljem u Vašington, pa će nam posle jedne ili dvije godine vratiti novac – izjavio je Ben.

(Novosti online)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se