20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Samohrana majka drugoj majci putem Fejsbuka poklonila automobil

Samohrana majka iz Zadra napravila je veliku stvar za drugu samohranu majku iz Splita poklonivši joj putem Fejsbuka ni manje ni više nego automobil.

Žena imena Filomena postavila u grupi „Kupi prodaj Dalmacija“ oglas kojim je izazvala stotine komentara i nevjericu ljudi.

– Poklanja se manje auto porodici koja je stvarno to potrebno. Auto je u voznom stanju i registrovan još tri meseca. Sve informacije u inbox – napisala je Zadranka pod profilom „Jesam To“.

Filomena je samohranoj majci četvero djece poklonila „opel korsu“ staru 17 godina, a za Dalmatinski portal ispričala je i razlog zbog kojeg je to napravila.

– Rođak mi je rekao da ima automobil za mene od svog prijatelja koji posjeduje nekoliko vozila. Kako ja već imam svoju „opel korsu“, rekla sam da mi ne treba, ali mi je on svejedno dao i rekao da radim s njom šta želim. I onda sam se ja odlučila na ovaj potez, jer i ja sam svašta prošla u životu, znam kako je imati i nemati – otkrila je Zadranka koja za život zarađuju radeći noćne smjene u jednoj pekari.

majka poklanja auto 2

Ova samohrana majka dvoje djece pohvalila se i reakcijom sina od 17 godina koji je, iako će brzo položiti vozački ispit, počeo plakati od ponosa.

– Rekao mi je „Mama, ti si čudo“. A reći ću vam i još nešto. Iduće godine darovaćemo i ovaj automobil kojeg sad ja vozim jer će sin kupiti novo auto, a ne trebaju nam dva – rekla je za kraj skromna Filomena.

(Index.hr)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se