23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Predsjednik Dodik uputio telegrame saučešća kolektivu Rafinerije nafte i porodici nastradalog radnika

BANJALUKA – Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je danas telegrame saučešća kolektivu Rafinerije nafte Brod i porodici radnika Ljube Patkovića koji je nastradao u sinoćnjoj eksploziji i požaru u ovoj rafineriji. 

Dodik je u telegramu upućenom kolektivu Rafinerije izrazio saosjećanje zbog nesreće koja ih je zadesila i povrijeđenim radnicima poželio brz i uspješan oporavak.

Predsjednik Republike Srpske je u telegramu porodici nastradalog radnika istakao da je iskreno ožalošćen tužnom viješću o smrti Ljube Patkovića, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

„Primite izraze mog najdubljeg saučešća i saosjećanja“, naveo je Dodik.

Predsjednik Dodik posjetiće danas povrijeđene radnike Rafinerije nafte u Brodu koji se nalaze u bolnici „Sveti apostol Luka“ u Doboju, nakon čega će u Brodu razgovarati sa rukovodstvom Rafinerije. 

Posjeta povrijeđenim radnicima predviđena je za 13.30 časova, najavljeno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske.

Sastanak predsjednika Srpske sa rukovodstvom Rafinerije nafte u Brodu biće održan u Rafineriji s početkom u 14.15 časova.

U Rafineriji nafte u Brodu sinoć oko 21.30 časova došlo je do eksplozije i požara u kojem je jedno lice poginulo, a deset povrijeđeno, ali nisu životno ugroženi.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se