15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Osam povrijeđenih lica van životne opasnosti, požar lokalizovan (foto/video)

BROD – U hitnu službu Doma zdravlja u Brodu večeras je primljeno osmoro povrijeđenih u eksploziji u Rafineriji nafte i svi su van životne opasnosti, rekao je Srni direktor Doma zdravlja Zoran Predojević. 

Predojević je rekao da su povrijeđeni zadobili lakše povrede i da će preventivno biti upućeni u bolnicu u Doboju radi dodatnih pregleda.

eksplozija u rafineriji nafte brod 2

Policijska uprava Doboj: Četiri povrijeđena lica van životne opasnosti

Četiri povrijeđena lica u večerašnjoj eksploziji u Rafineriji nafte u Brodu su van životne opasnosti, a požar je lokalizovan, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Doboj. 

„Eksplozija u krugu Rafinerije se, prema prvim informacijama, dogodila u postrojenju za preradu nafte“, rekla je Srni portparol Policijske uprave Doboj Dragana Kerkez.

eksplozija u rafineriji nafte brod 3

Ona je navela da se eksplozija dogodila oko 21.30 časova i da su policijski službenici u stalnom kontaktu sa predstavnicima opštine Brod, Civilne zaštite, Vatrogasne jedinice i radnicima Rafinerije.

 

Šef Odsjeka za zaštitu i spašavanje opštine Brod Dragan Nikolić rekao je da, prema dosadašnjim saznanjima, u eksploziji u Rafineriji Brod nema poginulih.

Dubravka Gajić, portparol Optima grupe u okviru koje posluje Rafinerija u Brodu, večeras nije imala detaljna saznanja o eksploziji, ali je najavila da će sutra imati više informacija.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se