5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Mitrović: Pucaju na svoj narod po receptu Alije Izetbegovića

BANJALUKA – Na isti način na koji je armija Alije Izetbegovića ispaljivalja granate po vlastitom narodu na Markalama, Tuzlanskoj kapiji i ulici Vase Miskina u Sarajevu sada koalicioni partneri Alijinog sina Bakira ispaljuju „zolje“ na vlastiti narod i na Banjaluku kao sjedište najvažnijih institucija Republike Srpske, izjavio je Srni savjetnik predsjednika Srpske Slavko Mitrović. 

„Napadi na Srpsku i Policiju Republike Srpske traju od kako su SDS, PDP i NDP, zapravo Mladen Ivanić, Vukota Govedarica i Dragan Čavić, sa Bakirom Izetbegovićem sklopili savez za uništenje Republike Srpske“, rekao je Mitrović.

On je naglasio da je zastrašujuće saznanje da je „zolja“ ispaljena na poslovnu zgradu u Banjaluci bila u rukama aktiviste SDS-a Aleksandra Radića i čovjeka od povjerenja predsjednika SDS-a i kandidata za predsjednika Republike Srpske Vukote Govedarice.

„Mucave izjave gospodina Govedarice da se radi o `izvjesnom Radiću` koga on ne poznaje, demantuju fotografije na kojima se taj Radić na brojnim događajima nalazi zajedno sa Govedaricom“, istakao je Mitrović.

Prema njegovim riječima, polako izlazi na vidjelo sve ono što se radilo i radi protiv Republike Srpske i bezbjednosti građana Banjaluke i to „u režiji stranih obavještajnih službi uz pomagače iz redova samozvanog saveza za pobjede“.

„Svi u Republici Srpskoj sada već znaju da mnogi događaji nisu slučajni, već su proizvedeni s ciljem destabilizacije Republike i njenih institucija. Aktivna uloga kadra SDS-a u tim sramnim nastojanjima, pokazuje da sadašnje rukovodstvo te partije nije samo sramota članovima SDS-a, već su oni i sramota Republike Srpske. Očigledno je u završnici predizborne kampanje, nastao novi slogan SDS-a i Vukote Govedarice – ‘Sviće, pukni zoljo'“, istakao je Mitrović.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se