20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Ivanić: Uvjeren sam da će ovo biti jedan lijep, kulturan, civilizovan i srećan dan

BANJALUKA – Kandidat Saveza za pobjedu za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić smatra da će danas biti praznik demokratije, te da je ubijeđen u izbornu pobjedu. 

Ivanić je rekao da je njegova procjena da mu i na ovim izborima treba isti broj glasova kao i prije četiri godine kada ih je u mnogo težim uslovima dobio 318.000, ali da ne vidi razlog zašto ne bi imao i više jer je, kako tvrdi, njegov „politički protivnik slabiji nego što je bio prije četiri godine“.

„Ne bih se kandidovao da nisam potpuno ubijeđen u izbornu pobjedu“, rekao je Ivanić danas novinarima, nakon što je sa suprugom glasao u Školi učenika u privredi u Banjaluci.

Ivanić je izrazio nadu da će veliki broj građana izaći na izbore i da će odlučiti ko će ga voditi naredne četiri godine.

„Potpuno sam uvjeren da će ovo biti jedan lijep, kulturan, civilizovan i srećan dan za Republiku Srpsku uprkos svim najavama o nemirima, revolucijama i rušenjima“, istakao je Ivanić.

On je poručio da Republika Srpska neće imati problema kod konstituisanja vlasti bez obzira šta da se desi, te da će učiniti sve da izbori proteknu regularno i da se provede izborna volja.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se