18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Dodik: Podrška mladima, koji su budućnost

ŠAMAC – Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je večeras sa stranačke tribine u Šamcu da SNSD želi podržati mlade, koji su budućnost ove lokalne zajednice. 

On je naglasio da na predstojećim izborima SNSD očekuje veliku podršku lokalnog stanovništva.

„Mlad čovjek iz Šamca je naš kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske Vedran Đurđević, koji je ostao sa svojim narodom da u Šamcu gradi budućnost, a mi smo došli da poručimo da želimo da zajedno sa narodom gradimo budućnost“, poručio je Dodik.

Dodik je podsjetio da je aktuelna vlast pružila veliku pomoć ovoj opštini nakon katastrofalnih poplava 2014. godine.

„Ovde sam bio kada je bilo najteže – velika poplava, a sada vidim da je to jedno sređeno mjesto, da gotovo nema nijedne vidljive štete koja je nastala velikom poplavom“, rekao je Dodik.

On je istakao da je ponosan na činjenicu da je ova vlast omogućila da se naprave odbrambeni nasipi koji onemogućavaju da voda ponovo ugrozi ovo mjesto, napominjući da to nije bilo lako uraditi i da su uložena velika sredstva.

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Željka Cvijanović istakla je da SNSD radi za jak Šamac i jaku Srpsku, te izrazila očekivanje da će mještani Šamca vratiti povjerenje ovoj stranci.

Cvijanovićeva je podsjetila da je Vlada Srpske uložila ogromna sredstva za saniranje posljedica poplava 2014. godine, odnosno 13,5 miliona KM vaučera.

„To je bio pravi iskorak Vlade Republike Srpske. Sanirali smo ovde infrastrukturu, uložili u škole pomagali raličite projekte. Republička vlast će u budućnosti ulagati u Šamac. Ovaj veliki skup u Šamcu večeras i podrška je sigurnost da se ova opština vraća politici jake Srpske koja se realizuje samo preko SNSD“, kaže Cvijanovićeva.

Kandidat SNSD-a za republičku Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Vedran Đurđević rekao je da je SNSD ovim skupom večeras pokazao da počinje sa novom izbornom pobjedom i da će u naredne četiri godine vlast činiti SNSD sa koalicionim partnerima.

„Sav trud Vlade Srpske, predsjednika Milorada Dodika nakon poplava koje su nas zadesile 2014. godine neće ostati neprimijećen. Narod opštine Šamac zahvalan je predsjedniku Srpske za sve što je urađeno da se život u ovoj opštini oporavi poslije poplava“, naveo je on.

Prema njegovim riječima, zbog toga su rezultati rada koje su ostvarili u posljednje četiri godine i u 12 godina od kako je SNSD na vlasti garant da će vlast i dalje obavljati SNSD sa svojim koalicionim partnerima.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se