18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Dodik: Jezero i Republiku čekaju bolji dani

JEZERO – Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je na današnjoj tribini SNSD-a u Jezeru da sa njegovim timom ovu opštinu i cijelu Republiku Srpsku čekaju bolji dani i bolja budućnost. 

„Izborili smo se u gotovo nemogućim uslovima da opstanemo, a sad je potrebno da se razvijamo, potrebno je još radnih mjesta i da ona budu bolje plaćena“, rekao je Dodik.

On je napomenuo da će od nove godine biti povećane plate prosvjetnim radnicima i da će pokušati da u idućoj godini povećaju prosječnu platu oko 10 odsto.

„Da bismo mogli da živimo stabilno, moramo imati dobro plaćene poslove. Zainteresovan sam da svako od vas bolje živi, teška vremena smo prošli, stvari su sada bolje i Republika je na boljem putu, a naši računi su stabilni“, naglasio je Dodik.

On je dodao da mu je drago što se i u opštini Jezero gradi, te da će i ubuduće raditi za razvoj ove lokalne zajednice.

Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da joj je drago što su uvijek na istom političkom zadatku, a to je borba za jaku politiku i jaku Republiku.

„Uspijevali smo da podižemo plate, penzije zato što smo bili zajedno i okupljeni oko ideje jake Republike. Radili smo naporno kao vlast štiteći naše institucije, stabilnost“, rekla je Cvijanovićeva.

Ona napominje da su oni uvijek bili veliki tim i da će tako biti i ubuduće.

„Svi zajedno idemo naprijed, Republika će biti samo jača. Pokazujemo svoju opredijeljenost, želju i snagu da se okupimo zato što znamo da nam je važna svaka opština, Republika i ne bavimo se prljavim kampanjama“, rekla je Cvijanovićeva.

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Nikola Špirić rekao je da je opština Jezero primjer lokalne multietničke zajednice gdje svi građani imaju i trebaju da imaju ista prava.

„Molim vas da ostanemo u istom stroju i 7. oktobra kada su izbori, jer nam trebaju četiri godine političke stabilnosti da bismo mogli donositi strateške odluke od interesa za sve građene Srpske. Cilj je da i dalje radimo i razvijamo Republiku Srpsku“, rekao je Špirić.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se