9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Dodik: Čestitam policiji na uspješno obavljenom poslu

BANJALUKA – Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je policiji koja je uhapsila Aleksandra Radića, osumnjičenog da je ispalio „zolju“ na zgradu Koncerna „Agram“ u banjalučkom naselju Borik, i ocijenio da ni vrh SDS-a ne može da se ogradi od tog čina „jer je nemoguće da oni nisu dio atmosfere koja je dovela do toga“. 

„Čestitam policiji na uspješno obavljenom poslu. To je znak samo da treba imati povjerenje u policiju. Ja ga imam“, istakao je Dodik.

Dodik je naveo da je bilo svakakvih priča koje su trebalo da pokažu da je narušena bezbjednost u Srpskoj, a da to nije tačno.

On je rekao za ATV da je ovo primitivan potez opozicije, kao i da mu ništa nije čudno jer takvi potezi upravo na njih i liče.

„Tragično je ako neko od imenovanih funkcionera SDS-a takav čin proizvede, očigledno da jeste, i ne može ni sam vrh da se od toga ogradi jer je nemoguće da oni nisu dio atmosfere koja je dovela do toga“, naglasio je Dodik.

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je danas da je Aleksandar Radić /42/, povjerenik SDS-a iz Čelinca, ispalio „zolju“ na zgradu Koncerna „Agram“ u banjalučkom naselju Borik 31. marta.

On je na konferenciji za novinare u Banjaluci rekao da je Radić član SDS-a, povjerenik u Čelincu, čovjek od povjerenja Dragana Mektića i Vukote Govedarice.

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica rekao je danas u Banjaluci da Aleksandar Radić jeste član SDS-a, ali nije povjerenik ove stranke u Čelincu.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se