14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Cvijanović: Ovde se radi i gradi zajedno

DOBOJ – Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je večeras u Doboju da su građani prepoznali da je SNSD ostavio trag u ovoj lokalnoj zajednici radeći velike kapitalne investicije. 

„Mi smo ovdje jedini, kao Vlada i kao vlast, ostavili trag u ovom gradu radeći velike kapitalne projekte, radeći zajedno sa našim građanima“, rekla je Cvijanovićeva novinarima, prije početka predizborne tribine SNSD-a.

Ona je poručila da aktuelna vlast vodi računa o standardu svojih građana i da su povećane penzije i plate, kao i socijalna davanja korisnicima, koja se proširuju.

„Ovdje se gradi i radi zajedno. Auto-put je izgrađen i došao do Doboja. Igradnja nove bolnice samo što nije počela. Sve što se moglo uraditi i više, urađeno je ovdje u Doboju i očekujem da ovi ljudi to prepoznaju“, rekla je Cvijanovićeva.

Kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je da je dobojska regija veliko gradilište i da će se to nastaviti.

„Izgradili smo auto-put Banjaluka-Doboj, izgradili smo Termoelektranu u Stanarima, gradimo ovdje i bolnicu. To smo došli da poručimo i to je ono što SNSD nudi ovdje“, rekao je Dodik.

Kandidat SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice dva Sanja Vulić očekuje u Doboju objedljivu pobjedu kandidata SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović i kandidata za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

„To potvrđuje i osviještenost lokalne vlasti u Doboju koja je shvatila da se u gradu Doboju ništa ne može uraditi bez to dvoje ljudi“, navela je Vulićeva.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se