20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Čubrilović: Danas da bude praznik demokratije

BANJALUKA – Zamjenik predsjednika DNS-a Nedeljko Čubrilović očekuje da danas bude praznik demokratije i da izbori u Republici Srpskoj i BiH proteknu u najboljem redu i bez posebnih problema. 

Čubrilović je izrazio nadu da će vrlo brzo poslije izbora biti konstituisani svi nivoi vlasti u BiH kako bi obavljali svoje obaveze i dužnosti na dobrobit građana.

„Nadam se da će ono što se govorilo u predizbornoj kampanji važiti tokom naredne četiri godine i da će svi izvršavati svoje obaveze“, rekao je Čubrilović novinarima u banjalučkoj Ekonomskoj školi, gdje je sa porodicom glasao na Opštim izborima.

Čubrilović je izrazio nadu da će konačno prestati nervoza u vezi sa izborima.

„Nadam se da će građani Srpske izaći u što većem broju i na najdemokratskiji način izraziti svoju volju i želju kada je riječ o onima će ih predstavljati u naredne četiri godine“, rekao je Čubrilović, koji je i nosilac liste DNS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri.

Čubrilović je istakao da DNS ne učestvuje ni u kakvim izbornim manipulacijama u vezi sa glasačkim mjestima i glasovima.

„Kako smo proveli ovu kampanju, tako ćemo se ponašati i danas. Svako na izborima ima pravo da bez posebnog pritiska izrazi svoju volju. Ne bih volio da se poslije ovog dana bavimo primjedbama i problemima, kao što je bilo jutros u nekim lokalnim zajednicama“, ocijenio je Čubrilović, koji je i predsjednik Narodne skupštine Srpske.

On je naglasio da Banjaluka na izborima treba da bude primjer svima.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se