14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Višković: Predizborna kampanja postaje sve prljavija, prizemnija i krajnje podmukla

MILIĆI – Nosilac kandidatske liste Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice sedam Radovan Višković ocijenio je večeras u Milićima da predizborna kampanja, što više odmiče, postaje sve prljavija, prizemnija i krajnje podmukla. 

Višković je novinaru Srne rekao da to pokazuju napadi na kandidata SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Željku Cvijanović, koju politički protivnici optužuju da joj je djed bio ustaša, što nije tačno, ili joj dovode u vezu djecu sa nekim događajima.

„Kada neko nema snagu i moć da ponudi neke argumente i ponudi nešto opipljivo, onda se ide u tu sferu“, rekao je Višković.

On je dodao da je vidljivo da se neke političke partije pozivaju na narod, pa kažu – treba nam narod.

„Ja sam poslanik u Narodnoj skupštini sa najviše ratnog staža i borac prve kategorije. A taj koji se sada nudi za predsjednika Republike Srpske nema ni dana ratnog staža, iako je u to vrijeme bio punoljetan, a sad se poziva na narod. Postavljam pitanje, da li je on trebao narodu u tom momentu. Mislim da jeste“, rekao je Višković.

Višković je istakao da nema problema da u svakom momentu stane pred narod i bilo koga pogleda u oči.

„Ja mogu samo da pričam o projektima, koje svako može da vidi i upre prstom. Političar nije dobar ako samo zna da govori, već mora nešto da ostavi iza sebe, bez toga, svaka politika je jadna, žalosna i kilava“, rekao je Višković.

Govoreći o radu predstavnika Republike Srpske u zajedničkim institucijama, Višković je rekao da su oni imali vlast četiri godine u Sarajevu, ali da Republika Srpska, osim štete koju je trpjela od te vlasti, nikakve koristi nije imala.

„Ja bih volio da ukrstimo argumente. Neka gospoda izađu u medije i neka kažu šta su uradili. Nisu uradili ništa, nego im se sva politika svodila na to da otežaju Republici Srpskoj“, rekao je Višković.

Višković je večeras učestvovao u predizbornoj tribini gradskog odbora SNSD-a Milići.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se