15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Uskoro frapantni dokazi o miješanju zapadnih sila u izbore u RS

BEOGRAD – Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će poslije oktobarskih izbora u BiH iznijeti frapantne dokaze o najbrutalnijem miješanju pojedinih zapadnih sila u izbore u Republici Srpskoj. 

„To njihovo mešanje ide do tih granica da ambasadori pojedinih zapadnih zamalja zovu ljude na listama pojedinih stranaka i zabranjuju im da slučajno ne smeju da promene stranu jer će u protivnom odgovarati i za zločine koje su počinili i za one koje nisu“, rekao je Vučić, obraćajući se u Beogradu članovima Glavnog odbora SNS-a čiji je predsjednik.

On je naglasio da će sačekati kraj izbora i da se Srbija neće miješati u odluku srpskog naroda u Republici Srpskoj, ali da će poslije izbora iznijeti mnogo dokaza.

„Ovakvu knjigu stvari imam da se vidi kako to izgleda“, kaže Vučić.

Govoreći o miješanju pojedinih zapadnih sila u izbore u Srpskoj, Vučić ističe da su se još i među Srbima našli oni koji će Srbiju da optužuju za miješanje.

„Naši Srbi su se našli da Srbiji drže pridike. Šta ćete. Valjda ste sve razumeli. Prvo sam se kiselo nasmejao, a onda razmišljao šta da odgovorim na to kada su neki rekli kako se Srbija meša u izbore u BiH“, rekao je Vučić.

On je izrazio nadu da će sve biti u redu sa Republikom Srpskom i srpskim narodom u BiH.

„Srbija je uvek mogla sve da istrpi i uveren sam da će znati da istrpi i istrpiće i ovog puta, jer Srbiji nema ništa preče od srpskog naroda i podrške koju mora da mu pruži“, naglasio je Vučić.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se