5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

U Zvorniku otvorena kancelarija Pokreta „Uspješna Srpska“

ZVORNIK – U Zvorniku je otvorena kancelarija Pokreta „Uspješna Srpska“, u prisustvu lidera stranke Zlatka Maksimovića i velikog broja članova i simpatizera. 

„Pokret `Uspješna Srpska` je u koaliciji sa narodom, mi slušamo građane i svakodnevno komuniciramo sa njima. Oni prepoznaju da Pokret nosi novu energiju i pružaju nam svoje povjerenje“, rekao je Maksimović.

Predsjednik zvorničkog Gradskog odbora Pokreta „Uspješna Srpska“ Zoran Gajić izrazio je zadovoljstvo činjenicom da ovaj gradski odbor iz dana u dan okuplja sve veći broj članova.

„Posebno nas raduje sve veći broj mladih i obrazovanih ljudi koji žele da rade i realizuju svoje ideje. Mi smo tu da im pružimo podršku i damo im mogućnost da se njihov glas čuje“, rekao je Gajić.

Nakon otvaranja kancelarije, Maksimović je sa članovima zvorničkog Gradskog odbora posjetio gradsku pijacu i razgovarao sa građanima koji su se upisali u Knjigu zahtjeva građana.

U ovu knjigu će građani tokom izborne kampanje moći da se upišu u svim gradovima i opštinama u kojima Pokret „Uspješna Srpska“ ima svoje kancelarije.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se