4.3 C
Zvornik
19. април 2024.

Sutra do 16 stepeni Celzijusovih, na jugu toplije

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje stabilno vrijeme, ujutro će biti hladno, a tokom dana svježe i sunčano uz malu do umjerenu oblačnost, dok će najviša dnevna temperatura biti 16 stepeni Celzijusovih. 

Ujutro će biti pretežno vedro sa malo oblaka, prohladno u većini predjela i hladno na planinama, nešto više oblaka biće na istoku i u planinskim predjelima, dok je u kotlinskim predjelima moguća magla.

Tokom dana biće sunčano i svježe za ovo doba godine sa malom do umjerenom oblačnošću, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha iznosiće između dva i šest, na jugu od šest do 11, a najviša dnevna iznosiće između 10 i 16, na jugu od 16 do 21 stepen Celzijusov, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar umjeren do jak sjevernih smjerova, u Dinaridima vrlo jak sjeverni, a u Hercegovini jaka bura.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Bjelašnica minus tri stepena, Han Pijesak pet, Kalinovik, Mrakovica i Sokolac šest, Drinić i Mrkonjić Grad sedam, Sarajevo, Gacko i Šipovo osam, Čemerno, Foča, Doboj, Krupa na Uni i Srebrenica 10, Banjaluka, Bijeljina, Novi Grad i Zvornik 11, Prijedor, Nevesinje i Višegrad 12, Mostar 16, Bileća 18 i Trebinje 27 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se