2 C
Zvornik
20. април 2024.

Šulić: Stanivuković je bahati skandal majstor

BANJALUKA – Predsjednik Mladih socijaldemokrata Denis Šulić izjavio je da je odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka Draško Stanivuković primjer kako ne treba da izgleda uloga mladog čovjeka u politici. 

„Osion, bahat, narcisoidan, skandal majstor – e to je u najkraćem Stanivuković. Mi u SNSD-u podržavamo mlade ljude u borbi za svoje ideje i uopšte ne moraju da se slažu sa našom politikom, ali ovo što radi Stanivuković je antipropaganda aktivizma mladih“, rekao je Šulić povodom današnjih dešavanja u Čelincu, gdje je prilikom postavljanja kamena temeljca za novi most na rijeci Vrbanji nekoliko lica okupljenih oko Stanivukovića krenulo sa kamenjem u ruci prema predsjedniku i premijerki Srpske, pa je reagovalo obezbjeđenje.

Šulić ističe da Stanivuković politiku shvata kao provokaciju i destrukciju, ponaša se kao da je u rijalitiju, što je, takođe, legitimno, ali na mjestima predviđenim za takve stvari, prenosi ATV.

„Blokiranje ulica, zamajavanje svojih sugrađana i skretanje pažnje na sebe umjesto na rješenje njihovih problema je njegov krajnji domet. U početku je to možda bilo simpatično, ali ovaj politički starletan je sada pretjerao. Polaganje kamena temeljca za most danas u Čelincu je izvrgavao ruglu“, rekao je Šulić.

On ističe da je Stanivuković „nosio sa svojim pajtosima gomile kamenja kojim je tobože ismijavao postavljanje kamena temeljca, a u stvari su svi trebali da strahuju da li će te kamenice poletjeti ka glavama okupljenih nedužnih ljudi“.

„A onda je snimao telefonom ljude koji su ga najljubaznije molili da se pomjeri i ne pravi haos, a on je htio da inscenira da ga neko fizički napada. Iako je sigurno talentovan za montaže i podmetačine, nije uspio u svojoj namjeri zato što ga niko nije ni pipnuo, jer se u SNSD-u zna red“, rekao je Šulić.

On je poručio Stanivukoviću da se „drži Instagrama i rentiranja svojih vila pjevačicama za snimanje spotova“.

„To ti bolje ide, a svom mentoru Mladenu Ivaniću poruči da se ne krije iza političkih šarlatana poput tebe i nek se okrene ozbiljnoj politici, ako je za to uopšte sposoban, a vjerujemo da nije“, poručio je Šulić.

U Čelincu je tokom postavljanja kamena temeljca za novi most na rijeci Vrbanji, nekoliko lica okupljenih oko odbornika PDP u Skupštini grada Banjaluka Draška Stanivukovića krenulo sa kamenjem u ruci prema predsjedniku i premijerki Srpske, nakon čega je reagovalo obezbjeđenje.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se