15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

STOJKOVIĆ SE JAVNO IZVINIO: Nisam smio to sebi da dozvolim, za Srbiju bih skočio sa Beograđanke

Golman Partizana Vladimir Stojković izvinio se zbog izjave koju je dao posle 158. vječitog derbija, a koja je dospela u žižu sportske javnosti.

On je tom prilikom, bjesan zbog toga što je priznat “sporni” gol Ričmonda Boaćija kojim je Crvena zvezda izborila nerješen rezultat (1:1), rekao da ga je prvi put sramota što je Srbin i da će se narednog dana odreći srpskog pasoša.

Stojković je sinoć, gostujući u emisiji „Ami Dži šou“ na TV Pink, priznao da se sada srami zbog takve izjave.

– Iskoristio bih priliku da se iskreno iz srca izvinim svakom Srbinu. Zvuči kontradiktorno da sam to izjavio ja koji se po 100 puta dnevno prekrstim. Moja poruka nije imala političku notu. Jednostavno, jedna sudijska odluka me je dovela do toga da kažem nešto zbog čega me je sada sramota. Svi znaju koliki sam Srbin i nisam smio to sebi da dozvolim.

Golman Partizana je tom prilikom istakao da je siguran da pogodak nije bio regularan.

– Od 77. minuta sam na terenu samo pričao sa saigračima i prijateljima iza gola, novinarima, o tom golu. Samo sam o tome mislio. Mogao sam da primim gol. I dan-danas tražim dokaz da nije bio gol i tražiću ga dok sam živ. Ubjeđen sam 80, 90, čak i 100 odsto da nije bio gol. Spreman sam da se izvinim ako griješim, ali sam siguran da nije bio gol.

Stojković je rekao i da bi za Srbiju skočio sa Beograđanke.

– Niko ko nije igrao fudbal ne može da shvati koja je to doza adrenalina kada se osjetiš prodanim, odnosno kada nešto nije fer. Kako sam branio za Srbiju, tako branim i za Partizan, na žalost navijača protivničkog tima. Svim srcem čuvam ono što mi je sveto. A za Srbiju bih skočio sa Beograđanke.

(Novosti online)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se