5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Stevandić: Ekonomska i Nacionalna politika US garant razvoja RS Sarajevu

ZVORNIK – Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je večeras u Zvorniku da su ekonomska i nacionalna politika ove stranke garant boljeg razvoja i predstavljanja Republike Srpske u Sarajevu. 

„U Sarajevu ćemo biti mnogo bolji od ovih sadašnjih koji su se svađali i sa Republikom Srpskom i sa predsjednikom Republike Srpske i Vladom Srpske“, rekao je Stevandić novinarima prije centralne tribine Ujedinjene Srpske.

On je naglasio da će Ujedinjena Srpska sarađivati sa predsjednikom Republike i sa Vladom, te da će taj kvalitet „biti unesen i u Sarajevo“.

„Nakon toga bićemo mirniji i u Banjaliuci, moći ćemo da napravimo mnogo veći ekonomski razvoj, mnogo veće ekonomske projekte“, rekao je Stevandić.

predizborni miting us u zvorniku 2
Predizborni miting Ujedinjene Srpske u Zvorniku (Foto: SRNA)

On je dodao da će Stručni tim Ujedinjene Srpske napraviti najveći dokument razvoja Republike Srpske do 2022. godine, te da će uvođenjem neophodne saradnje Srpska moći da se bolje ekonomski razvija, mladi da ostanu i da se stvaraju nove porodice.

„To za Ujedinjenu Srpsku nije prazna priča. Treba da se zna da su na našim listama, ne samo najmlađi i najobrazovaniji ljudi, nego su to liste koje imaju ubjedljivo najveći broj kandidata sa po troje i četvoro djece“, rekao je Stevandić.

On je poručio da se nada sigurnom mandatu za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice sedam.

Kandidat Ujedinjene Srpske za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici sedam Miroslav Prodanović rekao je da će se zalagati za sprovođenje programa Ujedinjene Srpske, koji podrazumijeva ekonomsku obnovu, otvaranje novih radnih mjesta, zapošljavanje mladih, vraćanje tradicionalnim srpskim vrijednostima, stimulaciju rađanja, čuvanje integriteta Republike Srpske i dalje jačanjnj njene državnosti.

„Ujedinjena Srpska podržaće kandidate koalicije SNSD-DNS-SP Milorada Dodika za srpskog člana Predsjedništva BiH i Željku Cvijanović za predsjednika Republike Srpske“, rekao je Prodanović.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se