14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Rođen bez polnog organa nakon 45 godina konačno izgubio nevinost

Britanac rođen bez polnog organa, kome je u junu ugrađen vještački penis napravljen od njegove kože, konačno je uživao u seksu.

Pritiskom na dugme u predjelu prepona, Endru Vordl naduvao je svoj, kako kaže, „apsurdno veliki“ novi penis i izgubio nevinost s djevojkom Fedrom Fabijan, s kojom je šest godina u vezi.

Seksualni odnos je trajao oko pola sata i Vordl kaže da je osjećaj bio „fantastičan“.

– Veoma sam zadovoljan njime – kaže Endru, opisujući iskustvo s bioničkim polnim organom.

Dvadesetosmogodišnja Mađarica Fedra kaže da je seks bio „nevjerovatan“ i da Endruov penis izgleda normalno, iako je „u erekciji“ napumpan slanim rastvorom.

– Divno je što ne moramo da razmišljamo o starenju i vijagri. Moći će da ima seks i kad je pijan! kaže ona.

endru vordl i njegova djevojka ferdra fabijan

Novi polni organ ima sve što je potrebno, što znači da bi par mogao da ima i djecu.

Vordl kaže da će se podvrgnuti testovima plodnosti, a ako rezultati ne bude zadovoljavajući, par će usvojiti dijete.

Endru, koji je rođen u Mančesteru i bavi se keteringom, rođen je sa ooboljenjem ekstrofija bešike, što znači da su mu se polni organi formirali izvan tijela. Iako je imao jedan testis, nije imao penis. U prošlosti je zbog toga pokušao da se ubije, ali je 2012. dobio nadu nakon što su su ga uputili kod dr Dena Vuka, urologa Univerzitetske bolnice u Londonu (UCLH). On ga je upoznao s kolegom Dejvidom Ralfom, stručnjakom za genitalnu rekonstrukciju, koji ga je operisao.

Operacija se odvijala u više faza.

Prvo su mu uzeli kožu sa podlaktice i uvili je tako da dobije oblik polnog organa, a zatim pričvrstili. Sledeći korak bila je ugradnja pumpe koja omogućava da dobije erekciju pritiskom na dugme. U poslednjoj fazi polni organ je bio u erekciji deset dana prije nego što se smanjio.

Prije nego što je mogao prvi put da uživa u seksu, Endru je morao da sačeka šest mjeseci, ali izgleda da se čekanje isplatilo.

(Blic)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se