20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Posjeta Lavrova protekla u najboljem redu i bez incidenata

BANJALUKA – Posjeta ministra inostranih poslova Rusije Sergeja Lavrova Republici Srpskoj protekla je u najboljem redu i bez incidenata, saopšteno je večeras iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske. 

„Povodom posjete, koja je održana na teritoriji gradova Istočno Sarajevo i Banjaluka, angažovano je više od hiljadu policijskih službenika, koji su još jednom pokazali da su u stanju profesionalno obezbijediti i najveće skupove i posjete u Republici Srpskoj“, navodi se u saopštenju.

MUP je zahvalio građanima Republike Srpske za strpljenje i saradnju kada je riječ o brojnim mjerama koje su danas sprovedene, kako bi posjeta prošla u najboljem redu.

U ovom ministarstvu podsjećaju da je povodom posjete Lavrova formiran Štab koji je bio zadužen za planiranje, kao i praćenje sprovođenja mjera prvog stepena bezbjednosti koje su danas bile na snazi.

„Naredba o zabrani saobraćaja za motorna vozila čija najveća dozvoljena masa prelazi 7,5 tona, na području grada Banjaluka i opštine Laktaši na snazi je do 21.00 čas, dok je naredba o zabrani prevoza eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju na snazi do 22.00 časa“, dodaje se u saopštenju.

Ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov boravio je u danas u Republici Srpskoj.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se