15.4 C
Zvornik
20. април 2024.

POČINJU STUDIJE: Ćerka indijskog milijardera raspisala oglas u kom traži 12 ljudi

Ćerka indijskog milijardera planira da zaposli 12 članova osoblja, među kojima su otvorene pozicije za batlera i sobarice, da bi joj bili od pomoći dok studira na Univerzitetu Sent Endruz u Škotskoj.

Djevojka koju nazivaju „najotmenija britanska studentkinja“, ali čiji pravi identitet nije objelodanjen, pored sobarice i batlera imaće i svojevrsnog potrčka, privatnog kuvara i šofera, a porodica joj je čak kupila i luksuznu vilu u kojoj će živjeti da ne bi morala da boravi u okviru kampusa tokom studija.

U oglasu koji je objavljen ranije ovog ljeta, naznačeno je da se traga za „ekstrovertnom, raspoloženom“ sobaricom energične ličnosti koja bi bila zadužena i za „buđenje, da bude u kontaktu sa drugim članovima osoblja povodom rutine i rasporeda, ali i da pomaže u spremanju djevojke“.

Takođe, bila bi odgovorna i za menadžment garderobe i kupovinu.

Batler bi bio zadužen za ostatak osoblja studentkinje, te da joj svaki put kada je to moguće otvara vrata. Potrčko bi servirao obroke, postavljao sto, ali i čistio.

„Porodica je veoma zvanična, tako da želi osoblje sa iskustvom“, navedeno je u okviru oglasa u kom su opisana zaduženja, a plata je okvirno procenjena na 39.000 dolara godišnje, piše „Insajder“.

(Blic)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se