18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Pavić: DNS će postići najveći uspjeh do sada

ZVORNIK – Predsjednik Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Marko Pavić rekao je večeras u Zvorniku da ova stranka očekuje da će na predstojećim opštim izborima postići do sada najveći uspjeh jer ima kavalitetan program i kandidate. 

„To znači veće učešće DNS-a u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti i normalno veći uticaj na donošenje zakona, odluka i drugih akata koji se donose na nivou Republike Srpske i u zajedničkim organima BiH“, rekao je Pavić novinarima prije tribine DNS-a.

Prema njegovim riječima, dok se drugi svađaju DNS poziva sve da se radi i gradi, jer u lošoj klimi nema ulaganja. „Zato se DNS zalaže da u Republici Srpskoj gradimo povoljnu bezbjednosnu i ekonomsku sitaucaiju kako bi mogli da realizujemo sve naše planove“, rekao je Pavić.

On kaže da DNS u svim mjestima u Republici Srpskoj pruža ruku svom narodu, dok drugi idu u strane ambasade.

„DNS dolazi svojim građanima. Nama trebaju glasovi naših građana, a ne stranci, bez obzira odakle dolazili“, poručio je Pavić.

On je istakao su u programima DNS-a na prvom mjestu ekonomija jer bez obnove ekonomije nema ni zapošljavanja, a bez zapošljavanja nema obustavljanja odlaska mladih ljudi u inostranstvo.

„Zato mi ekonomiju imamo na prvom mjestu u svu pažnju nakon izbora posvetićemo, upravo, toj oblasti“, rekao je Pavić.

Nosilac liste DNS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice sedam Spomenka Stevanović istakla je da DNS, kao i svih proteklih godina, vodi fer i korektno izbornu kampanju.

„Govorili smo o našem izbornom programu i šta smo sve uradili u prethodnom periodu, pričali smo i o tome šta nismo i zašto nismo uradili“, rekla je ona i dodala da očekuje veliku podršku građana i dva direktna mandata za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice sedam.

Nosilac liste DNS-a za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice tri Nenad Nešić rekao je da DNS iz Zvornika šalje poruku da očekuje istorijski uspjeh na oktobarskim izborima.

On je naglasio da će DNS u Parlamentarnoj skupštini BiH biti nacionalno nepopustljiv, odgovoran narodu i boriti se za više ekonomije i pravde u društvu.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se