5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Na izborima ovjeriti veliku pobjedu SNSD-a

ZVORNIK – Kandidati SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske i parlament BiH iz Zvornika Zoran Stevanović, Dušica Šolaja i Obren Marković, odnosno Lazar Prodanović, pozvali su danas građane da glasaju za kandidate ove stranke i time ovjere veliku pobjedu SNSD-a na oktobarskim parlamentarnim izborima. 

„Podrška građana za pobjedu kandidata SNSD-a potrebna je sada više nego ikad, jer je to garancija da će izabrani kadrovi SNSD-a predstavljati Republiku Srpsku u zajedničkim institucijama BiH onako kako predviđa i Ustav i Dejtonsi mirovni sporazum“, rekao je Prodanović.

On je naglasio da će SNSD u organima BiH raditi da popravi sve ono što su kadrovi Saveza za promjene u zajedničkim organima BiH uradili protiv interesa Republike Srpske, da bi se, kako je rekao, dodvorili političkom Sarajevu.

„Neophodna je podrška kandidatu za predsjednika Republike Srpske Željki Cvijanović i kandidatu SNSD-a za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Miloradu Dodiku, jer su oni garancija da će Republike Srpska i dalje biti politički stabilna i ekonomski prosperitetna, te da će se Srpska ponovo pitati za donošenje političkih i drugih odluka na nivou BiH“, rekao je Prodanović.

Stevanović je rekao da očekuje da će građani dati masovnu podršku pojedinačnim i kandidatima za Narodnu skupštinu republike Srpske i parlamenta BiH.

„Očekujemo podršku sa više od 50 odsto glasova kandidatima na listama za Narodnu skupštinu Republike Srpske i parlament BiH, kao i kandidatima za predsjednika Republike Srpske Željki Cvijanović i za člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika“, istakao je Stevanović.

On je pozvao građane da 7. oktobra zajedno sa kandidatima SNSD-a proslave veliku pobjedu ove stranke.

I Šolaja i Marković pozvali su građane da izađu na izbore i glasaju za kandidate SNSD-a na oktobarskim izborima.

Stevanović, Prodanović, Šolaja i Marković počeli su predizobrnu kampanju lijepljenjem predizbornog plakata za oktobarske izbore.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se