9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Mel Gibson snima rimejk jednog od najpopularnijih vesterna

Glumac Mel Gibson snima novi film, a ovog puta želi da napravi rimejk vesterna iz 1969. godine „Divlja horda“ (The Wild bunch).

Deadline javlja da će Gibson biti ko-scenarista, producent i reditelj filma, ali da se ne zna da li će postići i da glumi u njemu, prenose Novosti.

Gibsonu je ovo samo jedan od projekata na kojima trenutno radi, pored priprema za snimanje filma “Destroyer”, koji će ispričati priču o USS Laffeu, brodu koji se odbranio od 22 napada kamikaza tokom Drugog svjetskog rata. Snimanje ovog filma trebalo bi da počne na proljeće.

Gibson bi takođe mogao da se nađe u glavnoj ulozi u filmu “Čovjek vrijedan šest milijardi dolara”, pored Marka Volberga, mada ova vijest još uvijek nije potvrđena.

Originalni fil „Divlja horda“ okupio je ostarjele bandite Divljeg Zapada, u namjeri da odrade još jednu, posljednju pljačku, prije nego što će otići u zasluženu penziju. Glumačku postavu činili su Vilijam Holden, Ernest Borgnin, Robert Rajan, Edmond O’Brajan, Varen Oats, Džejms Sančez i Ben Džonson.

(Nezavisne novine)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se