18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Manekenka tvrdi da je zahvaljujući ovoj namirnici povećala grudi za dva broja

Model Brižet Kuper se izdvaja po nesvakidašnjoj ljepoti, porijeklom je iz Australije, a nedavno je postala još poznatija zbog pisanja o dijetalnom suplementu koji joj je pomogao da potpuno promijeni izgled.

Nedavno je podijelila fotografiju na Instagramu, a njeni fanovi su odmah primijetili da Brižet izgleda potpuno drugačije u predjelu grudi.

Naime, ona je napisala da je njeno iznenadno povećanje veličine korpica, od veličine C do veličine E, imalo veze s poznatim maca prahom.

Maca prah se dobija od istoimene biljke koja se uglavnom uzgaja u Peruu, a tvrdi se da povećava energiju, libido i da balansira hormone.

Brižet Kuper kaže da je isprobala maca prah, ali i da je primijetila da ima neke „loše neželjene efekte“, pa je prestala da ga koristi prije dva mjeseca.

Ova manekenka, kako piše „Daily Mail“, nije bila „100 odsto“ sigurna da je to uzrok porasta njenih grudi, ali je mislila da je to neželjeni efekat i upozorila je korisnike praha da budu pažljivi.

„Zimi dobijem na kilaži i puno toga obično odlazi na moje grudi… Često su umjele da mi porastu na ovu veličinu. Ali, sada tokom čitavog mjeseca njihova veličina varira od C do E korpi. Predlažem da uzimate maca prah samo ako patite od neravnoteže hormona“, napisala je Brižete Kuper.

„Nisam imala neravnotežu hormona, ali je ovaj prah napravio nesklad mog menstrualnog ciklusa (sada imam menstruaciju na svakih par nedjelja), pa sam prestala da ga uzimam prije dva mjeseca. Ako pogledate recenzije drugih ljudi, rijetko ćete vidjeti da neko piše da od maca praha grudi mogu da porastu. Prilično sam sigurna da veličina mojih grudi varira zbog činjenice da sam dobila na kilaži i da je moj ciklus sada na svake dvije nedjelje“, dodala je Brižet Kuper.

(Radiosarajevo.ba)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se