18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Klokić: Manifestacija najčvršći most koji spaja Srpsku i Srbiju

SUBOTICA – Ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske Zlatan Klokić zatvorio je danas u Subotici manifestaciju „Dani Republike Srpske u Srbiji“, u okviru koje je u 19 gradova i opština Srbije realizovano 25 programa. 

„Ova manifestacija, ne samo da svake godine dobro oslikava šta se događa na polju nauke, kulture, umjetnosti, prosvjete i privrede u Republici Srpskoj, nego je za šest godina postala jedan od najčvršćih mostova koji spaja Republiku Srpsku i Srbiju“, rekao je Klokić Srni.

On vjeruje da će ova manifestacija i ubuduće napredovati i razvijati se, kao što u svakom smislu napreduje i Republika Srpska, i da će imati više programa u više gradova.

Klokić je istovremeno zatvorio i manifestaciju „Zavičajni dani 2018. godine – Festival narodnih pesama, običaja i igara“.

Dani „Republike Srpske u Srbiji“ održani su od 3. do 8. septembra u organizaciji Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, sa željom da se građanima Srbije predstavi kultura, umjetnost, nauka, prosvjeta i privreda Republike Srpske.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se