20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Ivanić: Zainteresovani smo za mirne izbore

KOZARSKA DUBICA – Kandidat Saveza za pobjedu za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je večaras da je Savez zainteresovan za mirne izbore, te da građani 7. oktobra izađu i glasaju po svojoj volji. 

Ivanić je rekao da će kandidati Saveza za pobjedu imaju podršku građana i da će pobijediti na predstojećim izborima.

„Mi ćemo obezbjediti mirne izbore, a građanima poručujem da izađu i glasaju po svojoj volji“, rekao je Ivanić na izbornoj konvencija partija Saveza za pobjedu u Kozarskoj Dubici.

On je istakao da je važno da građani izađu na izbore da bi 7. oktobar bio istinski praznik demokratije u kome će narod, a ne manjina, iskazati svoju političku volju.

Kandidat Saveza za pobjedu za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica pozvao je građane da 7. oktobra daju povjerenje ljudima za koje smatraju da će raditi za narod i Republiku Srpsku.

„Uvjeren sam da ćemo imati dostojanstvene, mirne i demokratske izbore. To je ono što je potrebno Republici Srpskoj“, rekao je Govedarica.

Govedarica kaže da je uvjeren u pobjedu kandidata Saveza za pobjedu, poslije koje će već 8. oktobra početi da rade za narod i Republiku Srpsku.

Kandidat PDP-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan Perica Bundalo ukazao je da stanovništvo teško živi, te da predstvojeći izbori treba da daju odgovor na pitanje da li će opstati ili nestati kao narod sa ovih prostora s obzirom na demografsku sliku.

Kandidat SDS-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan Vladimir Marin poručio je biračima da se poštenje, rad i zalaganje isplate, te da je uvjeren u pobjedu na izborima.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se