18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Identifikovano i privedeno nekoliko učesnika sinoćnje tuče

BIJELJINA – Nekoliko lica za koja se sumnja da su učestvovala u tuči u Dvorovima kod Bijeljina u kojoj je jedan mladić smrtno stradao, a drugi povrijeđen, identifikovano je i privedeno, saznaje Srna. 

Iz bijeljinske Policijske uprave saopšteno je da je tridesetogodišnjak čiji su inicijali A.P. iz Bijeljine preminuo od posljedica povreda koje je zadobio u tuči u Dvorovima, a da je drugo lice povrijeđeno i nalazi se na liječenju u Bijeljini.

Povrijeđeni A.P. koji je bio životno ugrožen upućen je na liječenje u Beograd, ali je preminuo u kolima Hitne pomoći.

Tuča se dogodila na parkingu hotela „Sveti Stefan“ u Dvorovima, a u njoj je učestvovalo više lica.

U policiji navode da preduzimaju niz operativnih i istražnih mjera i radnji na identifikovanju učesnika. Sve se radi pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

Kako je na svom Fejsbuk profilu objavio Vladimir Đukanović, poslanik SNS-a u Skupštini Srbije, u tuči je nastradao njegov rođak Aleksandar Saša Pantić, koji je bio navijač Partizana.

Stabilno zdravstveno stanje povrijeđenog muškarca

Tridesettrogodišnjak čiji su inicijali B.K. koji je noćas povrijeđen u tuči u Dvorovima kod Bijeljine, u stabilnom je zdravstvenom stanju i trenutno je na hirurškom odjeljenju bijeljinske bolnice na opservaciji, potvrdio je Srni doktor Đoko Novaković.

B.K je povrijeđen u tuči koja se dogodila petnaestak minuta poslije ponoći na parkingu hotela „Sveti Stefan“ u Dvorovima, a u kojoj je učestvovalo više lica.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se