3.1 C
Zvornik
18. април 2024.

Govedarica: Jedinstvo umjesto podjela

ISTOČNO SARAJEVO – Kandidat SzP-a za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je večeras u Istočnom Sarajevu da je došlo vrijeme da podjele budu zamijenjene jedinstvom, jer je snaga naroda u zajedništvu. 

Govedarica je, prije početka konvencije područnog odbora SDS-a Istočna Ilidža, rekao novinarima da se izborna bitka dobija poštenjem, znanjem, marljivošću, odgovornošću i zajedništvom.

On je istakao da je došlo vrijeme da šansu dobiju sposobni i da se Republika Srpska ne dijeli na istočni i zapadni dio, već da se razvija podjednako, na bazi resursa koje posjeduju lokalne zajednice.

„Resursi će od 7. oktobra biti u funkciji razvoja da bi ljudi ostali u Srpskoj.
Okupimo se i saberimo se! To je naša osnovna poruka. Jedinstveni možemo uraditi puno, a sve da bismo vidjeli budućnost i perspektivu u Republici Srpskoj“, poručio je Govedarica.

Kandidat Saveza za pobjedu za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice tri Goran Šehovac istakao je da se moraju rješavati statusna pitanja demobilisanih boraca čiji je položaj najlošiji, kao i zapošljavanje djece poginulih boraca.

Šehovac je napomenuo da mora biti napravljen socijalni program da bi se vidjelo ko je ugrožen od boraca i da im država mora dati mjesečni dodatak.

Kandidat SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice osam Jadranka Regoje rekla je da će voditi poštenu borbu jer narod zaslužuje samo poštene i upravo onakve kakav je predsjednički kandidat Vukota Govedarica i svi članovi koji se nalaze na listama.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se