23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Govedarica: Hoću da radim sa onima koji su lojalni svome narodu

KNEŽEVO – Kandidat Saveza za pobjedu za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica poručio je večeras da želi da radi za narod sa najboljim i najsposobnijim saradnicima. 

„Hoću da radim sa onima koji su lojalni svome narodu. Takvi ljudi su nam potrebni“, rekao je Govedarica na tribini Saveza u Kneževu.

Govedarica, koji je predsjednik SDS-a, rekao je okupljenim građanima da u ovim danima biraju da li imaju ili nemaju budućnost, saopšteno je iz Saveza za pobjedu.

Kandidat Saveza za pobjedu za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da je protekle četiri godine predstavljao srpski narod u Predsjedništvu BiH tako da ga ne bude sramota njegovih poteza.

Predsjednik NDP-a Dragan Čavić ocijenio je da ukupna situacija u Republici Srpskoj ne izgleda dobro, ali da nema razloga za pesimizam, te je pozvao građane da podrže ljude koji donose promjene.

Kandidat SDS-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Mladen Kajkut rekao je da je ova stranka predložila ozbiljne i čestite ljude za Izbornu jedinicu tri, te pozvao građane Kneževa da u što većem broju izađu na izbore i podrže kandidate Saveza za pobjedu.

Predsjednik Gradskog odbora Partije demokratskog progresa Banjaluka Igor Crnadak rekao je da će vratiti dostojanstvo ljudima i da će poslije 7. oktobra moći da žive od svog rada.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se