10.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Dodik: Uvjeren sam u našu pobjedu

NOVI GRAD – Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da ova stranka ostvaruje najbolje rezultate u opštini Novi Grad u kojoj su realizovani brojni infrastrukturni projekti i gdje očekuje veliku podršku građana na predstojećim opštim izborima. 

Dodik je najavio projekat izgradnje auto-puta Banjaluka-Prijedor-Novi Grad, koji će ovu opštinu približiti centru Republike Srpske.

On je na izbornom skupu SNSD-a napomenuo da u Novom Gradu gotovo nema nijednog projekta koji su obećali, a da nije realizovan.

„Zato ovdje dolazimo `s obrazom` i očekujemo veliku podršku. Uvjeren sam u našu pobjedu“, rekao je Dodik, koji je kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Kandidat za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da je snaga dugogodišnje uspješne politike SNSD-a, koja je svaki put krunisana pobjedom, u tome što rade s narodom.

„Mi ne primamo instrukcije sa strane nego od naših građana i znamo da nam na ovoj planeti nema ništa važnije od ineteresa Republike Srpske i njenih građana“, rekla je Cvijanović.

Ona je naglasila da takva pristup građani prepoznaju što je rezultat povjerenje koje SNSD opravda.

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan Vanja Bajić rekao je da očekuje apsolutnu pobjedu SNSD na svim nivoima.

„Drugačije stanje je neodrživo jer mi radimo i gradimo, a imamo opstrukcije s nivoa BiH. Zato je potrebno da SNSD dobije aposlutnu podršku građana na svim nivoima“, ocijenio je Bajić.

Kandidati za poslanike u Narodnoj skupštini u Izbornoj jedinici jedan Vladana Dakić i Duško Gojić poručili su da će na predstojećim izborima SNSD ostvariti ubjedljivu pobjedu.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se