5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Dodik: Ideja SNSD-a saobraćajna i politička integracija sa Srbijom

LAKTAŠI – Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras u Laktašima da je ideja ove stranke saobraćajna i politička integracija Republike Srpske sa Srbijom. 

Dodik je na centralnoj tribini SNSD-a istakao da je bilo nemoguće praviti državu, da su svi bili protiv nje, ali da je iza te namjere stajala ljubav srpskog naroda.

„Danas imamo našu državu koja se zove Republika Srpska i njenu slobodu“, istakao je Dodik, koji je kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH.

On je ponovio da će SNSD na predstojećim izborima ostvariti ubjedljivu pobjedu na svim nivoima, te da u ide u Sarajevo da „pobijedi u gostima“ jer mora ojačati snagu Republike Srpske budući da tamo postoje neki ljudi koji joj ne misle dobro.

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da je SNSD uvijek radio za Republiku Srpsku, a da su oni koji se danas nude zviždali u Narodnoj skupštini i nastojali blokirati institucije.

Ona je izrazila uvjerenje da će SNSD ostvariti ubjedljivu pobjedu na predstojećim izborima, nakon čega će se raditi prema programu stranke.

Cvijanovićeva je ocijenila da će Dodik biti novi srpski član Predsjedništva BiH da zaustavi izdaju koju su „tamo vršili Mladen Ivanić i njegovi `cirkus ministri`“.

Kandidat SNSD-a za poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Branislava Milekić pozvala je građane da 7. oktobra izađu na izbore i glasaju za Dodika i Cvijanovićevu.

„U Laktašima smo se prije više od 20 godina opredijelili za SNSD i Milorada Dodika koji nas nije iznevjerio. Zato ovog puta najsnažnije podržite Dodika“, poručila je Milekićeva.

Milekićeva je ocijenila da građani Srpske treba da podrže Cvijanovićevu zato što je u složenim uslovima sačuvala stabilnost budžeta Republike Srpske, povećala penzije i socijalna davanja, kao i zato što se bori za majke i materinstvo i za bolesnu djecu.

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Saša Popović rekao je da građani treba da glasaju za SNSD i njene lidere, jer su preuzeli ulogu sudbine vođenja naroda i države u svoje ruke.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se